NASLOVNICA TEME Uspješno održan '1. gradski izazov'
Ispis E-mail Facebook
Uspješno održan '1. gradski izazov'
Subota, 08 Lipanj 2013

P1140449

Autor: Ante Botić

Pustolovni klub Cetina adventure uz potporu Turističke zajednice i Grada Sinja organizirao je utrku '1. gradski izazov'.Ova zanimljiva manifestacija osmišljena je na način da je uz pomoć karte i uputa trebalo pronaći 8 zadanih točaka po gradu Sinju i to u maksimalnom roku od 2 sata, a dužina staze je 7 km.

 

U konkurenciji muškaraca sudjelovalo je 11 natjecatelja, a prvi u cilju bio je Ante Budimir-Bubi član AK Maksimir, koji je ovu dionicu pretrčao za 40 minuta, drugo mjesto osvojio je Nikola Saratlija, a treće Berislav Šego.

 

S istim vremenom (40 minuta) u konkurenciji žena, gdje je nastupilo 19 žena, najbrža je bila Ana Domazet Lošo. Drugoplasirana je Dragica Vuković, a treća je ciljem prošla Petra Barać.

 

P1140451

 

 

Zanimljiva je bila utrka djece od 2 do 16 godina, s tim da su djeca do 14 godina sudjelovala u pratnji roditelja. U ovoj konkurenciji sudjelovalo je 7 parova (dijete-roditelj), a najbolje vrijeme imali su Gabrijela i Marina Pavić, dok je kod dječaka u pojedinačnoj konkurenciji najbolji bio David Poljak.

 

 

P1140452

 

Najbolji na ovom natjecanju zavrijedili su priznanja i nagrade.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Uspješno održan '1. gradski izazov'