NASLOVNICA TEME Glavan sa suradnicima na Hit radiju
Ispis E-mail Facebook
Glavan sa suradnicima na Hit radiju
Petak, 07 Lipanj 2013

P1140446

Autor: Ivana Vrančić   Foto: Petar Dadić

U današnjoj emisiji Hit radija '100 ljudi 100 ćudi' gostovali su novi-stari gradonačelnik Sinja Ivica Glavan i njegovi zamjenici Kristina Križanac i Zlatko Ugrin.Gradonačelnik Glavan u emisiji je pojasnio kako dogradonačelnički resori ubuduće neće biti podijeljeni na gospodarstvo i društvene djelatnosti, te da će se oba dogradonačelnika baviti i jednim i drugim resorom. Križanac i Ugrin neće biti dogradonačelnici volonteri, nego će svoje dužnosti obavljati profesionalno.

 

Kristina Križanac je posljednje četiri godine bila direktorica gradskog poduzeća za parking 'Kamičak'. U svom predstavljanju kazala je kako je spremna na obveze i izazove koje donose dužnosti dogradonačelnice, a kao svoju prednost istaknula je 15-godišnje iskustvo u radu s financijama u privatnom sektoru i četverogodišnje u javnom sektoru.

 

Zlatko Ugrin završio je fakultet ekonomije u Splitu – smjer financije, govori dva svjetska jezika, a namjerava se još usavršavati, sukladno međunarodnim standardima. Radno iskustvo stekao je kako pripravnik u Gradskoj upravi Grada Sinja.

 

Gradonačelnik Ivica Glavan najavio je novu sistematizaciju radnih mjesta u Gradskoj upravi, te vrlo izgledno osnivanje novih upravnih odjela, kako bi se rasteretili postojeći.

 

Prema najavama gradonačelnika, društvo Gospodarska zona Kukuzovac u vrlo kratkom roku će biti pripojeno Gradskoj upravi, a u njemu će biti zaposlen samo jedan djelatnik.

 

Glavan je iskoristio gostovanje u emisiji Hit radija, te je pozvao svoje protukandidate, kao i gradske vijećnike, na suradnju u interesu Sinja i njegovih građana. Najavio je i konstituirajuću sjednicu Gradskoga vijeća, koja će se održati 17. lipnja s početkom u 13,30 sati.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Glavan sa suradnicima na Hit radiju