NASLOVNICA TEME Priopćenje Ivana Šipića
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Ivana Šipića
Utorak, 04 Lipanj 2013

trilj sipic

Piše: Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić

 

Dragi sugrađani, poštovani članovi i simpatizeri HDZ-a, dragi birači koji ste meni i mojem zamjeniku, kao i novoizabranim vijećnicima dali podršku u svoje ime i naše stranke od srca vam zahvaljujem.

U ove izbore smo ušli samostalno protiv svih skupa, vjerujući u Vas kao što ste i vi vjerovali u nas kroz proteklih 20 godina od kada je osnovan naš grad kojeg uspješno vodimo.

Stoga nas ovi rezultati ohrabruju, a također još više obvezuju da nastavimo još predanije raditi na ravnomjernom razvitku našeg grada i poboljšanju kvalitete života naših sugrađana i društvenog života općenito.

Unatoč gospodarskoj i financijskoj krizi obveza nam je i dalje se boriti za nova radna mjesta, poboljšanje i izgradnju komunalne infrastrukture, stvaranju povoljnijih uvjeta za gospodarski i društveni razvitak, jer ono donosi naše bolje sutra.

Ja, kao Gradonačelnik, moj zamjenik Ivan Žolo i novoizabrani gradski vijećnici HDZ-a i dalje smo otvoreni za konstruktivnu suradnju i nove ideje koje mogu doprinijeti svekolikom razvoju i boljitku svih nas.

 

Još jednom u svoje ime i ime Gradskog obora HDZ-a grada Trilja veliko Vam HVALA.

 

Vaš Gradonačelnik:

Ivan Šipić, dipl. teol.

 

 

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Priopćenje Ivana Šipića