NASLOVNICA TEME Sinj u serijalu Discover Croatia
Ispis E-mail Facebook
Sinj u serijalu Discover Croatia
Ponedjeljak, 29 Travanj 2013

photo by A.C.  Dhar media d.o.o.

Tekst i foto: Jelena Bilić, direktorica TZ Grada Sinja

Dana 26. 4. 2013., na konferenciji za medije u Zagrebu predstavljen je projekt DISCOVER CROATIA - EXPLORING ROUTE s ciljem prezentiranja hrvatske turističke ponude na jedinstven način koristeći najnovije tehnologije i kanale komunikacije.Touristar.tv pokreće jedinstveni projekt koji će stranim, ali i domaćim turistima pružiti uvid u sve ljepote Hrvatske putem najsuvremenijih komunikacijskih kanala.

 

Pet turista, novinara i blogera, po jedan iz svake zemlje - Francuske, Španjolske, Brazila, Amerike i Finske, pozvani su da kao sudionici upoznaju Hrvatsku, a sve to predvođeni poznatom i višestruko nagrađivanom novinarkom i producenticom Ashley Colburn, koja je osvojila nagradu Emmy za svoj show WOW Croatia.

 

Snimanje prvog dijela serijala odvijat će se tijekom rujna 2013. na ruti koja uključuje: Grad Zagreb, Zagrebačku županiju, Ličko-senjsku županiju, Šibensko-kninsku županiju, Grad Split, Grad Sinj, Makarsku rivijeru, Dubrovačko-neretvansku županiju.

 

Serijal će biti dostupan besplatno na www.touristar.tv uz mogućnost potpuno slobodnog dijeljenja na svim društvenim mrežama bez ograničenja.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Sinj u serijalu Discover Croatia