NASLOVNICA TEME Petar Maretić kandidat za načelnika
Ispis E-mail Facebook
Petar Maretić kandidat za načelnika
Srijeda, 24 Travanj 2013

P maretic

Izvor: Nezavisna lista Petra Maretića

Razočarani radom aktualne općinske vlasti, kao i oporbe Nezavisna lista Petra Maretića odlučila je istaknuti svoju kandidaturu za načelnika općine i općinsko vijeće na predstojećim lokalnim izborima u općini Dicmo.Ovim putem Vam predstavljamo kandidata za načelnika općine Dicmo, ing. elektronike Petra Maretića te kandidatkinju za zamjenicu načelnika dipl. turist. komunikologinju Miru Maretić.

 

Petar Maretić, rođen 1988. god. diplomirao je prošle godine na Sveučilištu u Splitu, Odsjeku za elektrotehniku. Iako mlad u Dicmu je postao poznat po svom radu u prethodne dvije godine gdje se zbog interesa Dicma suprostavio štetnim potezima aktualne vlasti.

 

Mira Maretić, rođ. Milić, rođena 1977. god. u Zadru, diplomirala je 2011. g. na Sveučilištu u Zadru, Odsjeku za kulturu i turizam. Prije udaje u Dicmo bila je vjećnica općinskog vijeća u svom rodnom mjestu Sali na Dugom otoku, kao kandidat za nezavisnu listu u mandatu 2001.–2005. godine. Prepoznala je težnju mladih Dicmanjana u njihovoj želji za promjenama te ih je odlučila podržati svojim iskustvom.

 

'Nakon godina stagnacije gdje je Dicmo počelo uvelike zaostajati za susjednim općinama oformili smo listu mladih i školovanih Dicmanjana, te uz podršku nekoliko iskusnih kandidata namjeravamo preuzeti stvar u svoje ruke i usmjeriti Dicmo u pravome smjeru', kratko je u svom govoru istaknuo kandidat za načelnika općine Dicmo ing. Petar Maretić.

 

U Dicmu, 23.04.2013. god.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Petar Maretić kandidat za načelnika