NASLOVNICA TEME A. Žolo nositeljica liste HDSSD-a
Ispis E-mail Facebook
A. Žolo nositeljica liste HDSSD-a
Utorak, 23 Travanj 2013

zolo

Izvor: HDSSD Trilj

Anđela Žolo i HDSSD su potpisali sporazum o zajedničkoj suradnji i izlasku na lokalne izbore za gradsko vijeće Grada Trilja. Na predstojeće svibanjske izbore listu će predvoditi Anđela Žolo. Sporazum je u ime HDSSD potpisao Dr.Hrvoje Tomasović.Anđela je aktivni član svoje zajednice. Predsjednica je Mjesnog Odbora Košute. Jedna od osnivača Društva za očuvanje i promicanje kulturne baštine Košuta, gdje je stalna članica društva u svim njegovim aktivnostima. Sopran je ženske klape Košute. Aktivna je i u gradskoj limenoj glazbi Sveti Mihovil. Voditeljica je nogometašica iz Košuta sa kojima nastupa u revijalnim utakmicama pod imenom Zamalo.

 

O problemima i drugim temama svoga mjesta piše i na svome blogu Kiosk Priša kao i na društvenoj mreži facebook gdje uređuje niz grupa i stranica vezanih za mjesto i župu. U slobodno se vrijeme bavi izradom narodnih nošnji i suvenira.

 

Sudeći po dosadašnjoj praksi, Anđela Žolo će biti jedna od rijetkih žena koje će biti istaknute na listama za predstojeće lokalne izbore.

 

Ovim priopćenjem i kratkim predstavljanjem nositeljice liste, HDSSD iznosi svoju kandidaturu za gradsko vijeće Grada Trilja.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME A. Žolo nositeljica liste HDSSD-a