NASLOVNICA SPORT Kraj sezone: Junak u Sesvetama
Ispis E-mail Facebook
Kraj sezone: Junak u Sesvetama
Petak, 31 Svibanj 2013

nogomet-lopte

Autor: Mišo Gulić

Junak će u posljednjem kolu ovogodišnjeg izdanja Druge HNL gostovati u Sesvetama, gdje će snage odmjeriti s Radnikom koji je tek mjesto bolje plasiran na ljestvici...
 
Nakon pobjede nad Hrvacama i ulaska u finale Županijskog kupa, Junak će u Sesvetama tražiti nove bodove kojima bi preskočio domaći Radnik, a u povoljnom raspletu događaja i Mosor.
 
Može li mu to donijeti nešto konkretno u ovom je trenutku teško reći, međutim, svjedoci smo da su u hrvatskoj nogometnoj zbilji uistinu sve kombinacije moguće i upravo to je motiv da se "svoje" napravi, a potom što bude.
 
Naime, nije nemoguće da Liga 16 i dalje ostane na snazi, bez obzira na činjenicu koja kaže kako su davno prošli svi legalni rokovi za najavu i provedbu istog. No, jasan je to znak da pravila nisu za sve ista i da se čeka na konačan rasplet te da se potom donese i konačna odluka. Baš tu svoju šansu vidi i Junak koji se planira ugurati "ispred" i čekati da bude spašen na "tuđi" račun.
 
Junak će put Zagreba krenuti prilično oslabljen, dosta igrača ima problema s ozljedama, ali trener Junaka Dean Računica se ne predaje: "Imamo dosta izostanaka, ali vjerujemo da možemo i moramo negdje naplatiti naše dobre igre na gostovanjima. U posljednjih nekoliko gostujućih susreta uistinu nismo imali sreće i prava je šteta da u barem jednoj toj utakmici nismo slavili i tako u posljednje kolo ušli s realnim šansama za hvatanje jedne od viših pozicija."
 
"Ipak, dovoljno smo motivirani da pokažemo kako smo dosta bolji od trenutne pozicije koje držimo i da u ovoj momčadi ima kvalitete. Radnik respektiramo, kao i svakog protivnika, ali vjerujem ako budemo na pravom nivou da možemo do pobjede", naglasio je Računica.
 
Radnik i Junak u lov na posljednje ovosezonske bodove krenuti će u subotu s početkom u 17,30 sati.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Kraj sezone: Junak u Sesvetama