NASLOVNICA SPORT Junak domaćin stobrečkom Primorcu
Ispis E-mail Facebook
Junak domaćin stobrečkom Primorcu
Nedjelja, 26 Svibanj 2013

raunica

Autor: Mišo Gulić

Pred nogometašima Junaka posljednji je ovogodišnji nastup pred svojim navijačima u kojem se protiv Primorca iz Stobreča traži isključivo pobjeda, kao zalog za kakvo takvo nadanje u pozitivan rasplet što se opstanka u Drugoj ligi tiče...
 
Ruku na srce Junak rezultatski nema ama baš nikakve šanse da dohvati spasonosno deseto mjesto na ljestvici, a gotova je priča i što se tiče licenciranja, jer izuzev Šibenika svi u ligi su ishodovali istu. No, još je upitno koliko će klubova participirati u narednoj drugoligaškoj sezoni pa samim time svaki bod i mjesto može biti od velike važnosti.
 
Iako se igri Junaka nema što puno prigovoriti, pogotovo onoj u gostima gdje je prikazano na terenu u debelom nesrazmjeru s donesenim bodovima, situacija na ljestvici daleko je od "ružičaste". Dva kola prije kraja 13. pozicija, ali dok god se igra i dok postoji bilo kakva kombinacija, vrijedi se boriti.
 
S druge strane Primorac se već davno pomirio s činjenicom da niti u bilo kakvim križaljkama ne može ostati gdje je, a rasterećenost se osjetila i u njihovim proljetnim prezentacijama gdje je bio kudikamo bolji nego je to bio slučaj u jesenskom dijelu prvenstva.
 
Nekakav primarni cilj Plavih sada je uloviti Radnika iz Sesveta koji ima četiri boda viška, ali i gostovanje u Kostreni te u zadnjem kolu na svom stadionu okršaj sa sinjskom družinom.
 
Svjestan da Stobrečani nisu baš loši onoliko koliko bi pogled na tablicu mogao sugerirati, kao između ostalog ni Sinjani, trener Dean Računica poziva na oprez, ali i najavljuje pobjedu: "Naš cilj su sva tri boda pa u zadnjem kolu pokušati iznenaditi i preskočiti Radnika i potom vidjeti što je na stvari. Primorac je dobra momčad, dosta je tu talentiranih nogometaša i znamo da nas čeka veliki posao da upišemo novu pobjedu. Mi izbora nemamo i tri boda su praktički sve što nas zanima iz dvoboja s njima."
 
Susret Junaka i Primorca odigrat će se na Gradskom stadionu u Sinju s početkom u 17,30 sati.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Junak domaćin stobrečkom Primorcu