NASLOVNICA SPORT Odbojka: Sinjanke love Prvu B ligu
Ispis E-mail Facebook
Odbojka: Sinjanke love Prvu B ligu
Petak, 24 Svibanj 2013

ok

Autor: Mišo Gulić

Pred sinjskim odbojkašicama je susret odluke. Više nema skrivanja, a Poreč je protivnik kojeg moraju svladati 3-0, što bi im donijelo prolazak u Prvu B ligu...
 
Iako se su se šanse Sinjanki prije četvrtog kola brojile u promilima, neočekivan domaći poraz Poreča od Osijeka ponudio im je novu nadu. Ono što su htjele to su i dobile, a to je da same odlučuju o svojoj sudbini.
 
Našim curama računica je prilično jednostavna i nudi samo jednu opciju - pobjedu, ali ne bilo kakvu, nego isključivo rezultatom 3-0 u setovima, dakle bez prava na pogrešku.
 
Bit će to ujedno i prilika da ostvare najveće klupsko ostvarenje u povijesti, da se plasiraju u Prvu B ligu i tako dodatno steknu iskustva koja se, bez podcjenjivanja, u nedorasloj drugoligaškoj konkurenciji ne mogu dohvatiti.
 
U najavi susreta predsjednik i osnivač Ženskog odbojkaškog kluba Sinj, Ivica Zorica, naglasio je da su cure spremne na bespoštednu borbu: "Nama je sve prilično jasno, cure su na čelu s trenericom Anitom Macan izuzetno dobro radile, dok o motiviranosti ne treba niti govoriti. Ovo je naša velika prilika prilika i vjerujem da ćemo je znati iskoristiti, iako smo svjesni da neće biti lako."
 
"Kao i svim sportašima od velike važnosti je da imaju podršku s tribina, vjerujem da su to zaslužile i da će naši sugrađani prepoznati ovaj trenutak i gurnuti ih do Prve B lige", dodao je Zorica.
 
Nije na odmet spomenuti da su Porečanke u prvom susretu slavile rezultatom 3:1, međutim, Sinjanke su u taj dvoboj ušle lišene usluga čak četiri igračice iz prvog sastava pa se bolje i nije moglo očekivati.
 
Susret Sinja i Poreča na rasporedu je u subotu u sinjskoj sportskoj dvorani, a početak je zakazan u 19 sati.
 
 
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Odbojka: Sinjanke love Prvu B ligu