NASLOVNICA SPORT Odbojka: Sinjanke slavile u gostima
Ispis E-mail Facebook
Odbojka: Sinjanke slavile u gostima
Nedjelja, 19 Svibanj 2013

vrbovec-sinj 041

Autor: Mišo Gulić  Foto: ŽOK Sinj

Odbojkašice Sinja slavile su u gostima kod ekipe Vrbovca, a s obzirom na rezultat drugog susreta u kojem je Agrotehnika svladala Poreč, Prva B liga ponovno je postala realnost...
 
Sinjanke su do prve gostujuće pobjede u kvalifikacijama stigle na parketu dvorane u Vrbovcu, a samim time su si odškrinule vrata višeg ranga, jer sudbinu sada drže u svojim rukama.
 
Domaće odbojkašice su u prvom setu iskoristile "pospanost" gošći iz Sinja te isti osvojile rezultatom 25:20, međutim, ostatak susreta bio je jednosmjerna ulica, a na našu sreću bila je to ona koja je vodila u Sinj. 
 
Najveća bitka vodila se u trećem setu u kojem su odbojkašice Sinja na krilima Ane Jukić slavile 28:26, dok su četvrti, te ujedno i posljednji, rutinski riješile u svoju korist.
 
Iako se prije ovog kola činilo da Sinjanke nemaju previše izgleda za prolazak u viši rang, iznenađujuće slavlje Osječanki u Poreču ponovno je otvorilo novu mogućnost i novu nadu.
 
Naime, u posljednjem kolu u Sinj stiže Poreč, a za Prvu B ligu potrebno ga je svladati rezultatom 3:0 u setovima, dok svaki ostali ishod Sinj ostavlja u Drugoj ligi.
 
Rezultat:
Vrbovec - Sinj 1:3 (25:20, 19:25, 26:28, 16:25)

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Odbojka: Sinjanke slavile u gostima