NASLOVNICA SPORT Zagreb posljednja prilika Alkara
Ispis E-mail Facebook
Zagreb posljednja prilika Alkara
Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013

ABF 3789 - Copy

Autor: Mišo Gulić  Foto: Foto Žižić

Pred košarkašima sinjskog Alkara je susret protiv Zagreba koji bi im u slučaju eventualne pobjede mogao prebrisati sve ono loše što im se događalo u Ligi za prvaka, gdje su u 13. do sada odigranih kola jedini ostali bez pobjede...
 
Alkaru u goste stiže Zagreb koji mu je ujedno i prvi susjed na ljestvici, ali koji ipak ima dvije pobjede na kontu, što je u Trnskom tretirano kudikamo većom "tragedijom" nego je to slučaj u Sinju s nulom u rubrici pobjede.
 
Posljednje kolo Sinjanima je donijelo poraz u Zadru, dok su s druge strane Zagrebaši pretrpjeli domaći poraz od Kvarnera, stoga u oba tabora baš i nema mnogo razloga za zadovoljstvo.
 
Nema sumnje kako će na strani domaćina biti silan motiv, jer sezonu koja je bila iznad očekivanja u onom svom prvom dijelu, sasvim sigurno će htjeti zaključiti na ljepši način i bez gorčine koja bi bila prisutna ako dođe i do 14. poraza.
 
Sličnog je razmišljanja i strateg Alkara Damir Milačić koji je posebno naglasio veliki motiv s kojim ulaze u okršaj s Mravima: "Zagreb je dobra momčad, tu nema spora, tri puta su nas dobili ove sezone, ali ja vjerujem da mi tu utakmicu možemo dobiti, jer trenutna forma gostiju i naš veliki motiv daju nam za pravo razmišljati u tom pravcu."
 
"Jasno je da će nam za pobjedu trebati podrška publike, jer velika serija poraza ipak je ostavila traga na igračima. Dosta je tu ozlijeđenih igrača koji igraju unatoč povećoj boli, ali oni žele na pravi način zaključiti sezonu i pobjedom zahvaliti navijačima za uistinu redovit prekrasan ambijent.", dodaje Milačić.
 
Dvoboj Alkara i Zagreba zakazan je za utorak s početkom u 20 sati.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Zagreb posljednja prilika Alkara