NASLOVNICA SPORT Veliki uspjeh gimnastičara u Splitu
Ispis E-mail Facebook
Veliki uspjeh gimnastičara u Splitu
Ponedjeljak, 06 Svibanj 2013

ekipa sv duje

Izvor: Gimnastički klub Sinj

Na šestom Otvorenom prvenstvu grada Splita- Sv Duje, održanom 05. svibnja 2013. godine u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici članovi Gimnastičkog kluba "Sinj" bili su iznimno uspješni.
 
U C-programu muške sportske gimnastike ( tlo, preskok, vratilo, karike, ruče i konj s hvataljkama), u kategoriji juniora, treće mjesto i brončanu medalju osvojio je David Poljak s ukupnom ocjenom 103.45, dok je četvrto mjesto osvojio Mario Romac ( 101,50). 
 
U kategoriji kadeta nastupili su Karlo Jenjić (osmo mjesto, ukupna ocjena 107.65) i Marin Hrgović (14. mjesto, ukupna ocjena 96.05).
 
U C- programu ženske sportske gimnastike ( tlo, preskok, dvovisinske ruče i greda) u kategoriji seniorki, treće mjesto osvojila je Antea Matić s ukupnom ocjenom 51.00. U kategoriji juniorki Lorena Cvrlje bila je 11 s ukupnom ocjenom 51.70.
 
Najveći uspjeh ostvarile su kadetkinje: Iva Boko, Hana Kalinić, Karla Matić i Viktorija Vučković. One su ekipno u C programu u jakoj konkurenciji uvjerljivo osvojile prvo mjesto s ukupnom ocjenom 220,30 . Druga mjesto osvojila je ekipa GK Splita (211,90), dok je treće mjesto osvojila ekipa GK Kaštela (210,60)
 
Ovo je ujedno najveći uspjeh našega kluba u ekipnim natjecanjim od njegova osnutka.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Veliki uspjeh gimnastičara u Splitu