NASLOVNICA SPORT Alkar na drugom gostovanju u nizu
Ispis E-mail Facebook
Alkar na drugom gostovanju u nizu
Petak, 03 Svibanj 2013

0000000000437083

Autor: Mišo Gulić

Sinjskog Alkara u Ligi za prvaka očekuje drugo uzastopno putovanje, a nakon ne baš ugodnog posjeta drugom Draženovom domu, sada ih čeka gostovanje u onom prvom, na Baldekinu...
 
Alkar je očekivano i nakon desetog kola ostao na nuli što se tiče pobjeda u Ligi za prvaka, no nije to previše poljuljalo Alkare koji su motivirani da dokažu kako su s pravom stigli među najbolje hrvatske klubove.
 
Ipak, gostovanje kod Jollyja u ovom se trenutku nikako ne može nazvati povoljnim ždrijebom, prvenstveno jer su Šibenčani u aktivnom lovu na četvrto mjesto i baš nemaju "vremena" za liječenje tuđih rana.
 
Sinjani su ovaj put koliko toliko kompletirali sastav, situacija je po tom pitanju koliko toliko bolja nego u prijašnjim kolima, a ako je suditi po riječima trenera Damira Milačića, motiv i želja nisu sporni:
 
"Serija loših izdanja je iza nas, ali ono što ja uporno ponavljam jest kako je tu bilo i dosta nesreće u nekim trenutcima, ali i nekih loših poteza, i to nas je koštalo ovog što imamo."
 
"Jolly je momčad koja nas je nedavno pobijedila u Sinju, ali treba naglasiti da smo mi u toj utakmici odigrali jedno jako dobro obrambeno poluvrijeme, tako da vjerujem da to ovaj put možemo izdržati sve do kraja.", naglasio je trener sinjskog prvoligaša.
 
Milačić je jasno naglasio kako priliku za iznenađenje vidi u malom broju koševa, što bi sigurno ponudilo i uzbudljivu završnicu: "Cilj nam je zadržati Jolly na što manjem broju koševa i tako osigurati neizvjesnu završnicu u kojoj i mi možemo do iznenađenja. Oni su favoriti, tu nema sumnje, jako su dobra momčad, ali i naš motiv je jako visok pa se nadam da ćemo ovaj put to kvalitetno demonstrirati."
 
Jolly i Alkar koplja će ukrstiti u subotu na šibenskom Baldekinu s početkom u 20 sati.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Alkar na drugom gostovanju u nizu