NASLOVNICA SPORT Antea Šimleša slavila na Karoca kupu
Ispis E-mail Facebook
Antea Šimleša slavila na Karoca kupu
Utorak, 23 Travanj 2013

antea imlea

Autor: Mišo Gulić

Sjajne rezultate ostvarili su sinjski preponaši na turniru u Zagrebu kojeg je organizirao KK Karoca, a uz veliki domaći uspjeh, Antea Šimleša mogla se pohvaliti i onim s međunarodnog turnira u Austriji...
 
Preponska natjecanja za Croatia Cup i Karoca GP održavala su se u subotu i nedjelju na zagrebačkom Hipodromu, a ono što posebno veseli jest uspjeh natjecatelja sa sinjskog područja, koji žive, rade i treniraju u Zagrebu.
 
Za sjajne vijesti pobrinula se Antea Šimleša koja je u seniorskoj konkurenciji na Karoca GPS-u osvojila prvo mjesto na visini prepona 1,40 m s baražom i to u vrlo jakoj konkurenciji u kojoj je bilo nekoliko provjerenih imena poput Denisa Gugića i Andrije Hrgovića, dok je stepenicu niže stajala na Croatia Cupu, odmah do neprikosnovene Janke Krašovec. 
 
Mlada Sinjanka još jedan veliki uspjeh ostvarila je na međunarodnom turniru u Linzu, gdje je osvojila prvo mjesto na Grand Prixu  u juniorskoj konkurenciji, što je još jedna potvrda sjajnog rada.
 
Uspjeh je posebno impresivan kada se u obzir uzme da je Antea ima tek 15 godina, da je tek juniorka i da je tek ove godine počela s natjecanjem u seniorskoj konkurenciji, a pobjeda na domaćem terenu joj je premijerna, iako konji koje je jahala ne spadaju u prvu seniorsku kategoriju.
 
Svakako treba naglasiti kako je tijekom 2012. godine, iako kadetkinja, osvojila juniorsko prvenstvo Hrvatske te Croatia Cup za juniore s maksimalnim brojem bodova (pet nastupa - pet pobjeda), dok je za istu godinu zaslužila i nagradu za Fair play.
 
U kadetskoj konkurenciji pobjedu je odnio još jedan Sinjanin, Filip Jadrijević, što je još jedan dokaz kako konjički sport u Hrvatskoj ima izuzetan sinjski pečat te da za novu dozu vrhunskih sportskih ostvarenja nema straha.
 
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Antea Šimleša slavila na Karoca kupu